مطابق معارف حقه الهی، انسان تنها برای زندگی ظاهری دنیایی آفریده نشده است، بلکه موجودی است جاودانه و برای حیاتی جاوید خلق شده است که زندگی دنیایی یکی از سه منزل دنیا، برزخ و قیامت به شمار میرود.
پیامبران الهی مبعوث شده اند تا قوانین و احکامی را برای بشر به ارمغان آوردند که راه سعادت همیشگی انسان را بیاموزند. به همین دلیل اسلام مرگ را پایان حیات انسان نمیداند. اگرچه با مردن پروندۀ ظاهری او بسته شده و دست او از اعمال و کارهای دنیایی که بالمباشره انجام میداد قطع میشود، لیکن رابطۀ او بهطور کلّی از این عالم بریده نمی شود. او از طریق کارهای خوب یا بدیکه در دنیا انجام میداد و یا توسط افراد صالح یا ناصالحی که تربیت کرده است، یا به واسطۀ آثار عمرانی مانند ساخت مسجد یا برکات علمی و اخلاقی و خیراتی که از خود باقی گذاشته است، رابطۀ خود را با دنیا حفظ می کند.
در شریعت اسلام یک سلسله احکام و وظائف در ارتباط با وظائف مسلمین به هنگام مواجه با کسانی است که در آستانۀ مرگ قرار دارند یا از دنیا رفتهاند، مانند چگونگی تکفین و تغسیل و تدفین وجود دارد. یا آنچه میت به هنگام حیات، وصیت کرده است تا پس از فوت، به آنها عمل شود، مانند چگونگی تقسیم اموال و دارایی ها، رد دیون مادی و معنوی، عمل به وصیت ها، عهدها و مانند آنها که بر بازماندگان لازم است نسبت به وصیت متوفی عمل نمایند و موجبات غفران و رحمت الهی را برای او فراهم سازند.
وب لاگ اموات مترصد دستیابی به پایگاه دانش و اطلاعات کاربردی در موضوع حیات ابدی انسان است. ما در این پایگاه معارف الهی و علمی را در موضوع متوفیان و وابستگان سببی و نسبی آنها ارایه می نماییم.
آنشاء الله که موجبات غفران الهی و رحمت واسعه خداوند با عمل به تکالیف و احکام دین برای همه فراهم گردد.